Изпарителни глави, Съпротивление: 0.6

Изпарителна глава за Joyetech eGo AIO/Cubis SS316
Изпарителна глава за Joyetech eGo AIO/Cubis SS316 Изпарителни глави
Изпарителна глава за Joyetech eGo AIO/Cubis SS316 0.5 ; 0, 6 и 1 ом...
5,00 лв.
Изпарителна глава Joyetech CuAIO / CUBIS 2 BF
Изпарителна глава Joyetech CuAIO / CUBIS 2 BF Изпарителни глави
Изпарителна глава Joyetech CuAIO / CUBIS 2 BF
5,00 лв.
Изпарителна глава Joyetech CuAIO / CUBIS 2 BFL 0.6 ома
Изпарителна глава Joyetech CuAIO / CUBIS 2 BFL 0.6 ома Изпарителни глави
Изпарителна глава Joyetech CuAIO / CUBIS 2 BFL 0.6 ома
5,00 лв.